PLAFOANE ACUSTICE | Romania

BAFFLES - De ce Baffles

   

DE CE BAFFLES

Deoarece aeroporturile si garile devin din ce in ce mai aglomerate, scolile si cladirile de birouri au tendinta de a utiliza cat mai mult spatiu deschis, procesele industriale devin din ce in ce sofisticate, cererea pentru reducerea zgomotului in aceste zone este si ea din ce in ce mai prezenta.

Designul, locatia si chiar dimensiunea proiectelor solicita o abordare mult mai flexibila a controlului zgomotului.

 

GAMA ARMSTRONG BAFFLE:

Optima Baffles Optima Baffles Curves Metal Baffles
Module din fibra, fara cadru, pentru performanta acustica. Baffle acustic curbata. Module metalice destinate unor performante acustice si estetice excelente.
Mai mult Mai mult Mai mult

APLICATII STANDARD

Folosite, in general, pentru a genera niveluri inalte de absorbtie acustica in:

  • scoli
  • birouri
  • centre comerciale
  • zone de transport

Ideale pentru a fi folosite in cladirile cu un consum energetic scazut, iluminate natural prin luminatoare, locatii in care tavanul suspendat standard este imposibil de montat.

ACUSTICA

Armstrong Baffles reduc semnificativ zgomotul de fundal si timpii de reverberatie, marind substantial inteligibilitatea vorbirii.

Acestea genereaza absorbtie acustica pe toate suprafetele, ca un absorbant "planar", in cazul in care sunt montate in secventa liniara sau ca un absorbant "discret", in care instalarii ca elemente decorative separate.

Armstrong Baffles furnizeaza absorbtie acustica pe toata suprafatele si muchiile, avand ca rezultat un nivel mai inalt de performanta acustica decat in cazaul solutiilor de tavane traditionale.


Cautare