PLAFOANE ACUSTICE | Romania

CALITATEA AERULUI INTERIOR

 

ȘTIAȚI CĂ...


În medie, petrecem până la 90% din timpul nostru în clădiri. Echilibrul corect al confortului acustic, termic și vizual, alături de o bună calitate a aerului, îmbunătățește sănătatea, bunăstarea, productivitatea la locul de muncă și rezultatele învățării.

 

CALITATEA AERULUI INTERIOR

Tot mai multă atenție este acordată calității mediului interior și prezenței Compușilor Organici Volatili (VOC) în acest mediu.

Tavanele Armstrong obțin un nivel scăzut sau foarte scăzut de emisii de VOC și formaldehide și au fost încadrate în categoria M1 (Clasificarea din Finlanda cu privire la emisiile materialelor de construcții), și A/A+ (indexarea VOC folosită în Franța).

Emisiile scăzute de VOC ale tavanelor contribuie la creditele LEED®, BREEAM, HQE, DGNB și Ska.

Pentru clasificările emisiilor, descărcați Tabelele referitoare la Performanța Instrumentului Armstrong de Evaluare a Clădirilor Ecologice.

În anumite zone, este esențial să limităm numărul de particule în suspensie, prin crearea unui mediu tip Clean-Room (Camera Curată), folosind produse certificate conform ISO 14644-1.

Armstrong oferă soluții pentru zonele care trebuie să îndeplinească de la cerințe minime până la cerințe extrem de stricte: Bioguard, Parafon Hygien, Clean Room FL, Perla OP 0.95 & Perla OP 1.00.

   

CONFORTUL VIZUAL

Reflexia luminii în tavan, podea și pereți este al doilea aspect important pentru iluminatul general a camerei, astfel de asemenea afectând în mod direct confortul în timpul lucrului, bunăstarea și productivitatea.

Beneficiile Tavanelor cu un nivel ridicat al Reflexiei Luminii

Un tavan bine proiectat, cu un nivel ridicat al reflexiei luminii:

 • Îmbunătățește iluminarea spațiului, permițând un număr mai mic de corpuri de iluminat
 • Reduce puterea luminii electrice
 • Scade costurile de întreținere și
 • Reduce sarcina de răcire
 • Tavanele cu un nivel ridicat al reflexiei luminii, precum ULTIMA+ sau PERLA, sporesc beneficiile iluminatului indirect prin îmbunătățirea uniformității iluminatului în general, întorc până la 90% din lumină înapoi în spațiu.
 • Tavanele insulă, precum ULTIMA+ sau OPTIMA CANOPIES, instalate deasupra unui spațiu de lucru îmbunătățesc reflexia luminii, pentru un nivel sporit al confortului utilizatorului final
 • Tavanele de metal, cu o gamă variată de plăci, pot ajuta la îmbunătățirea reflexiei și distribuției luminii.

Precizarea tavanelor cu un nivel ridicat al reflexiei luminii contribuie la creditele LEED®, BREEAM, HQE, DGNB și Ska.

Pentru valorile reflexiei luminii, descărcați Tabelele referitoare la Performanța Instrumentului Armstrong de Evaluare a Clădirilor Ecologice.

 

CONFORTUL ACUSTIC

Alegerea soluției acustice adecvate, pentru orice tip de spațiu, va îmbunătăți confortul general al utilizatorului final.

Stabiliți cerințele:

 • Inteligibilitatea - Vreau să mă fac înțeles
 • Concentrare - Nu vreau să fiu deranjat
 • Confidențialitate - Nu vreau să fiu auzit de ceilalți

Armstrong vă poate ajuta să descoperiți soluția acustică adecvată spațiului dvs., punându-vă la dispoziție cea mai largă gamă de:

 • Produse reflectorizante
 • Produse absorbante (până la 1,00 alpha w cu interval OP & OPTIMA)
 • Atenuarea sunetelor de la o cameră la alta, pentru un anumit interval de dB (până la 43dB pentru plăcile ULTIMA+ dB)

Obținerea acusticii adecvate anumitor camere este recunoscută în creditele LEED®, BREEAM, HQE, DBNG și Ska.

Pentru valorile acustice, descărcați Tabelele referitoare la Performanța Instrumentului Armstrong de Evaluare a Clădirilor Ecologice.

 

CONFORTUL TERMIC

Inerția termică a structurii clădirii absoarbe aportul de căldură din timpul zilei și apoi, pe timpul nopții, căldura înmagazinată în inerția termică a clădirii este eliberată înapoi în cameră.
Aflați mai multe 

 

Cautare