PLAFOANE ACUSTICE | Romania

GESTIONAREA MATERIALELOR & PRODUSELOR

 

ȘTIAȚI CĂ…


Ne-am angajat să reducem impactul produselor noastre prin intermediul unor noi produse și tehnologii inovatoare.

 

CONȚINUT RIDICAT DE MATERIALE RECICLATE

Creați un sistem pentru tavane cu un conținut ridicat de materiale reciclate (HRC) prin combinarea grilei noastre HRC cu unele dintre plăcile noastre de tavan durabile.

  • Combinați sistemul cu grilaj HRC Interlude 15 XL² (conținut de materiale reciclate de până la 63%) cu plăcile de tavan MicroLook Ultima+, Perla sau Dune (conținut de materiale reciclate de până la 65%) și maximizați-vă sistemul durabil pentru tavan.
  • Plăcile de tavan și sistemele de suspensie Armstrong din fibre minerale sunt 100% reciclabile
  • Contribuie la sistemele de evaluare a mediului LEED și Ska.

O proporție semnificativă a plăcilor noastre de tavan sunt produse folosind materii prime reciclate, inclusiv vată minerală de zgură, hârtie reciclată și plăci de tavan reciclate. Aceste elemente reciclate vor fi indicate în toate documentele Armstrong publicate, în conformitate cu EN ISO 14021:2001.

Aflați mai multe despre conținutul reciclat al tavanelor din portofoliul Armstrong, calculate în conformitate cu EN ISO 14021:2001.

 

PRODUSE DURABILE & PROIECTARE

Materiile prime pentru tavanele noastre sunt regenerabile și abundente - Vată minerală biosolubilă (vata folosită în produsele noastre intră în categoria „scutită”, definită prin Directiva CE 97/69/CE 1997), perlit, amidon natural, hârtie reciclată, plăci reciclate și argilă. Nici unul dintre produsele noastre pentru tavane nu conține azbest.


Cautare