PLAFOANE ACUSTICE | Romania

EVENIMENTE NOI

CE poate face “System Solutions” pentru dumneavoastra

“System Solutions” de la Armstrong este un instrument inovativ si folositor, creat pentru a imbunatati procesul de proiectare a unui sistem de tavan casetat. Exista o biblioteca de peste 50 de sisteme ce include randari, descrieri, schite, vederi isometrice, sectiuni si intructiuni de montaj pentru fiecare dintre acestea. “System Solution” va permite sa creati un text de specificatie pentru oricare dintre sistemele alese.

Scopul “System Solutions” (Sisteme de tavane suspendate) este de a face procesul de proiectare a unui tavan suspendat mai usor si mai simplu. Este, de asemenea, o platform de comunicare intre architect , investitor si antreprenor.

Nu ai timp sa creezi vederi isometrice ale sistemului ales? Descarca-le din System Solutions”

System Solutions iti ofera acces la peste 700 de detalii CAD ce pot fi usor accesate si descarcate.

Ti-ar placea sa specificarea solutiei sa fie o munca de doar citeva minute? Cum?

System Solutions are o sectiune care permite generarea rapida a textului de specificatie, care poate fi ulterior printata sau copiata intr-un caiet de sarcini.


Ce poate face "System Solutions" pentru dumneavoastra

"System Solutions" de la Armstrong este un intrument inovativ care imbunatateste procesul de alegere si specificare a tavanului casetat. O biblioteca ce contine peste 50 de solutii de sisteme de tavane casetate, cu fotografii, schite tehnice descriptive, vederi isometrice, sectiuni, detalii si instructiuni de montaj pentru fiecare dintre ele. "system Solutions" permite scrierea unui text detaliat de specificatie pentru tavanul casetat ales

Scopul "System Solutions" (Solutii de sisteme de tavane casetate) este acela de face procesul de specificatie si proiectare a unui sistem de tavan casetat cat mai simplu si mai rapid cu putinta. Este, de asemenea, o platforma de comunicare intre arhitect, investitor si montatorul de tavane.

Caracteristici si functii ale "System Solutions" 
50 de sisteme de tavane casetate - atat sisteme standard cat si sisteme speciale, create special pentru a indeplini cerintele beneficiarului. Acestea sunt accesibile pe doua zone principale de destinatie:

R - sisteme pentru camera
C - sisteme pentru coridor

Apoi, selectia se poate detalia si dupa tipul materialului folosit la fabricarea placii sau a sistemului in sine:

H - Placa din fibra minerala
M - Placa metalica
X - Sisteme folosind placi variate

Biblioteca de detalii 
In plus fata de toate beneficiile tehnice enumerate mai sus, puteti accesa o biblioteca ce contine peste 700 de detalii CAD

Aceste detalii pot fi usor deschise si descarcate pentru a fi folosite in proiectul dvs. Apoi, puteti folosi generatorul de text de specificatie care va permite realizarea perfecta a unei detalieri de specificatie. Acest text poate fi printat sau copiat cu orice editor de text. Optiunea "Cauta" poate duce direct la fisele tehnice ale produselor, fisele tehnice ale sistemelor, detaliile CAD sau vizualizari de imagini

"System Solutions" de la Armstrong va face munca mai usoara
"System Solutions" usureaza toate activitatile legate de descarcarea informatiilor unui sistem de tavan casetat direct intr-un proiect. Acest instrument este extrem de folositor, in special arhitectilor, dar si montatorilor de tavane - prin detaliile tehnice de montaj sau specificatie. In egala masura, fiecare sistem, inclusiv fotografiile acestuia, constituie un argument eficient si productiv in fata investitorilor.


Mai multe informatii 


NOI SUNTEM STRUCTURA


Pentru toate cerintele, Armstrong a dedicat Servicii & Suport:

Sistemele de suspendare Armstrong sunt fabricate de catre compania Wave ( Worthington Armstrong Venture) care este considerata specialista in acest domeniu de inginerie.

O echipa de specialisti dedicata
Sistemele de tavane si de suspendare Armstrong indeplinesc nevoile proiectului si toate etapele acestuia ( asistenta la proiectare, solutii tehnice si de design…) Contactati expertul tehnic de sisteme de suspendare de la Armstrong... 

8 fabrici de productie pe glob pentru sisteme de suspendare incluzind 3 in Europa.
Armstrong si WAVE pot sa se bazaze pe capabilitatile globale de productie pentru ambele produse de specialitate si de sprijin de fabricatie

700 + centru de distributie pentru a asigura disponibilitate mare de stoc
Confortul de amestec de produse intr-un transport, combinarea sistemelor de suspendare cu placi de tavan Aramstrong din fibra minerala, metalice si lemn.

Program suport pentru sisteme de suspendare pentru contractori:
mostre, literatura, Estimate, documnetatii, instruire… si alte instrumente pentru sistemele de suspedare pentru a respunde tuturor cerintelor.

   

Conturati-va acustica cu Colectia Canopy 2009

Canopy Collection 2009
 
Cu doua solutii noi, Optima Canopy & Axiom Knife Edge Canopy, Armstrong isi completeaza colectia si va ofera cea mai larga gama de solutii de tavane discontinue.
 
Click aici pentru a descarca brosura Colectia Canopy
 

Creati-va un spatiu personalizat, optimizati si sporiti acustica cu Optima Canopy & Axiom Knife Edge Canopy

 
Optima Canopy
 

Optima Canopy

Optima Canopy este o solutie creativa de design pentru diferite tipuri de camere si medii. Canopy este disponibil intr-o multime de forme si combinatii de dimensiuni oferind solutii de design incitante vizual.
 
Formele diferite va permit sa va restructurati spatiul, sa scoateti in evidenta o suprafata si sa va exprimati creativitatea.
 
Tavanele Optima Canopy ofera o absorptie buna a sunetului avand in vedere ca sunetul este absorbit atat suprafetele din fata cat si de cele din spate.
Click aici pentru a afla mai multe despre Optima Canopy
 

Axiom Knife Edge Canopy

Axiom Knife Edge Canopy completeaza gama Axiom si este un sistem perimetral produs pentru a crea "tavane tip nori" in legatura cu tigle de dimensiuni complete.
 
Definesc si individualizeaza spatiile de primire, statiile de lucru, camerele de sedinte si spatiile cu zone deschise
 
Imbunatatesc acustica, reduc nivelele de zgomot si sporesc inteligibilitatea discursului intr-un anumit spatiu.
Click aici pentru a afla mai multe despre Axiom Knife Edge Canopy
 
 
Axiom Knife Edge Canopy
 
Inapoi la index Inapoi la index

Produse

Principale

Resurse & Specificaţii

Cautare