PLAFOANE ACUSTICE | Romania

Armstrong tavane din lemn

Tavane frumoase care ofera un finisaj interior natural si cald

Armstrong a selectat cele mai calitative finisaje de lemn care respecta strict toate cerintele la foc, fara a compromite performantele acustice si considerentele de mediu.

Alegeti din gama noastra de tavane furnir, cu lemn natural pentru solutii prestigioase si de inalta clasa.

Placile si panourille sunt compatibile cu sistemele de suspendare Armstrong, permitand si accesibilitatea sigura la plenum pentru intretinerea sistemelor electrice si HVAC folosind solutiile de lemn Vector.

Caracteristicile panourilor din lemn cu detaliu de margine Vector produc un canal de 6 mm care minimizeaza vizibilitatea structurii, astfel se creeaza un tavan care este mai mult monolitic in aparenta fata de un tavan suspendat normal.

Pentru imbunatatirea performantelor acustice, mai multe optiuni de perforatii sunt disponibile pentru gama furnir, cele circulare sau canelate ajungand pana la 0,65 αW.

Placile si panourilor Armstrong din lemn sunt construite folosind MDF de inalta clasa, acoperite cu lac UV, fara sa se foloseasca alti solventi.

Finisajul cu lac protejeaza placile de lumina soarelui si imbatranire.
 
 
FURNIR
Toate placile din furnir au finisaj mat. Variatiile care apar intre placile de furnir pot aparea datorita caracteristicilor naturale ale lemnului si granulelor.
Frasin
(ASH)
Stejar
(OAK)
Stejar rosu
(ROA)
Cires US
(CHE)
Nuc US
(WAL)
 
 
DIMENSIUNI
    600 x 600 mm 1200 x 600 mm*   1200 x 300 mm*
* Dimensiunile rectangulare disponibile numai pentru produsele din furnir.
 
 
MODELE
Simplu Rg 3003 (3%)* Rg 8013 (13%)* Lg 8002 (2%)*
Dimensiune canelura:
8mm(w) x 3mm(d)
* Disponobile numai pentru produsele din furnir.
 
GAMA
Pentru mai multe informatii despre produse, apasa aici...
 

Cand gandim verde primul material care ne vine in minte este lemnul, datorita proprietatilor naturale si sustenabile ale acestuia.

Armstrong ajuta la crearea unui mediu interior de inalta calitate, selectand lemnul fara ingrediente alergice si oferind certificat FSC pentru lemn (la cerere).


Produse

Principale

Resurse & Specificaţii

Cautare